21 Ocak 2010 Perşembe

Kişisel Alerjiler AllergyRx ile Boot ver

50 milyon Amerikan Alerji farklı türde muzdarip ve düşünmek orada yapacak başka bir şey almak bunun reçete ilaçtır eski güzel alerji mevsimi ve daha sonra da onun için zaman tekrar. Ama biraz orada onların alerji dikkat doğal yolu vardır bilmiyordu.

İlk olarak, sizi ziyade soğuk alerjisi olduğundan emin yapalım. Soğuk algınlığı için birçok kişi hata var alerjiler. Açık bazı belirtiler varsa deneyim alerjiniz vardır; eğer mukus salgılanmasını ve akıntısı, hapşırma hızlı, birden fazla döneminde ortaya, sen, kulaklar ağız (özellikle çatı) boğazda, kaşıntı hiçbir ateş ve burun , ve belirtiler daha uzun süre sonra 7-10 gün.

Stay zaman Polen düzeyleri yüksektir içinde. Harika bir yer ne zaman Polen düzeyleri yüksek pollen.com bilmek gitmek için. Bu web sitesi sizin bölgenizde polen seviyeleri söyler. Zaman Polen düzeyleri 9 Yukarıda içine kalmak için iyi bir fikir vardır. Eğer bu senin gözlerinin içine gitmekten polen önlemeye yardımcı olur ev giymek güneş gözlüğü ayrılmak zorunda.

En son Çalışması that's C Vitamini alerji tedavisinde etkili olabilir, ne C vitamini yok düşük kan dolaşımına da histamin düzeyi olduğunu göstermiştir. Bunun için, diyet ve koyu yeşil narenciye ve meyve suları, böğürtlen, mango, brokoli eklemeye başlayın. Vitamin B5, Vitamin ile de yiyecek bir ve omega-3 yağ asitleri alerji belirtilerini azaltmaya yardımcı olacaktır.

Ne zaman bol su içmek için, iyi bir alerji yaşıyorsanız ve süt, buğday, maya, mısır, kahve, çikolata uzak kalmaya çalışın ve yumurta çünkü vücut bazen bu gibi alerjenler tedavi olacaktır.

Kullanımı hava temizleyicileri bu en iyi anti-çoğu insan için alerji olarak göstermiştir. Sen boyutları çeşitli temizleyicileri en alabilirsiniz. Bunlar üzerinde önce ev, böylece olsun böylece bir saat için ayarlayabilirsiniz sayaçlarını var senin evde hava temiz olacak zaman temiz havaya yürüyebilir eve yürüyüş.

Ayrıca senin evin, bu da yatak nevresim, halı, kanepeler ve perdeler, ve her şeyi içerir temiz olduğundan emin olun polen toplamak veya toz. You should bize bir nem çünkü bu tozu akarları ve aktivite yavaşlar zaman nem yüzde 45 üzerindedir. Sizin saç's in de çünkü pamuk çekti kapsar polen örtüsü sentetik yastık kullanmayı deneyin.

Sizin alerji mevsimi başlamadan önce başka iyi fikir yerel bal üreticileri bal yemeye başlamaktır. Çünkü orada arılar bal polen sahip olacak ve bağışıklık sisteminin polen kadar sizin bina yiyerek olmasıdır. Size çay için veya yulaf ezmesi için bal ekleyebilirsiniz.

Bir şey denemelisiniz ek AllergyRx Hi denilen teknoloji olduğunu. Bu Ek tıkanıklık, ve diğer belirtiler mevsimsel alerji ile ilgili yardımcı olacaktır. Eğer bu eki almak ve bu yazıda ipuçları ile eşleştirmek, size alerji önyükleme verecektir.
Kaynak : http://www.articlesbase.com/medicine-articles/

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder